Verhuizingen


Voor particulieren en zakelijke klanten neemt LEF graag de stress en zorgen van een verhuizing weg. Wij zorgen voor complete verhuizingen: nationaal, internationaal en overzee. LEF is gespecialiseerd in verhuizingen van senioren. Hierbij kan ook een klusjesman ingeschakeld worden voor het ophangen van schilderijen en dergelijke.

 

Voor alle verhuizingen geldt ook dat de achter te laten woning geheel leeg kan worden opgeleverd conform de gestelde eisen van makelaar of woningbouwvereniging. Dit wordt door LEF geheel zelfstandig geregeld zodat u verder kunt gaan met de nieuwe woning.

 

Ook is opslag van particuliere inboedel, voor korte of langere tijd, in een geconditioneerde ruimte mogelijk. Klik hier voor meer informatie daarover.

 

Contact

Klik hier om direct contact op te nemen met LEF.

E-fulfilment Bandajanas, de losbandige slipper
Sinds voorjaar 2014 verzorgt LEF de webshopafhandeling van Bandajanas, de losbandige slipper. Deze slipper is custommade samen te stellen op de website en LEF pickt en packt deze orders op dagelijkse ...
lees meer...
Webshop handling Hartstichting
Sinds zomer 2015 verzorgt LEF ook de e-fulfilment voor de webshop van de Hartstichting. De volledige pick & pack en voorraadbeheer is bij LEF uitbesteedt.
lees meer...
Verhuizingen van senioren
Het verlaten van een vertrouwde woning en de overgang naar een nieuwe woonomgeving is voor veel mensen, en met name voor senioren, een grote en emotionele stap. Herinneringen in de oude woning, spulle...
lees meer...